Kuracie mäsko na bagetke s karamelizovanou cibuľkou na červenom víne - Farm House

Online nákup

Kuracie mäsko na bagetke s karamelizovanou cibuľkou na červenom víne

Náročnosť: Nízka

Čas prípravy: 40 minút


Ingrediencie

- Kuracie prsia
- Provensálske korenie, soľ, mletá červená paprika
- Bagetka/chlieb
- Červená cibuľa
- Trstinový cukor
- Červené víno
- Bazalka
- Brusnicový džem



Postup je celkom jednoduchý. Kuracie prsia si ochutíme provensálskym korením, soľou, mletou červenou paprikou a pečieme v predhriatej rúre na 200 stupňov cca 30 minút úplne do mäkka. 

Karamelizovanú cibuľku si pripravíme tak, že si nakrájame cibuľu a orestujeme. Pridáme červené vínko, cukor a necháme ju vyredukovať.

Ak máme mäsko hotové, vyberieme a nákrajame na tenučké platky. Bagetku alebo chlebík si opečieme na panvici, natriememe brusnicovým džemom, poukladáme plátky mäsa, pridáme karamelizovanú cibuľku a ozdobíme bazalkou.

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram