Jahňacie kotletky, zelená špargľa, remulata zo špenátu a medvedieho cesnaku - Farm House

Online nákup

Jahňacie kotletky, zelená špargľa, remulata zo špenátu a medvedieho cesnaku

Náročnosť: Stredná

Čas prípravy: 40 minút


Ingrediencie

- 500g jahňacie kotletky
- 30g prepálené maslo
- 70g špenát
- 50g medvedí cesnak
- Citrón
- Avokádový olej
- Olivový olej
- Zelené korenie
- Himalájska soľ



Očistíme si jahňacie kotletky, osolíme, okoreníme a sprudka orestujeme na masle. Dáme piecť na teplotu 180 stupňov po dobu 8 min.  Špargľu očistíme a ogrilujeme na masle, osolíme.

Do mixéru dáme špenát, medvedí cesnak, avokádový olej, citrónovú šťavu a kôru. Vymixujeme na remulatu, osolíme a okoreníme.

Jahňacie kotletky narežeme na plátky, poukladáme na tanier. Pridáme ugrilovanú špargľu a remulatu. Na záver pokvapkáme olivovým olejom. 

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram