Pomaly pečené BBQ rebierka na whiskey - Farm House

Online nákup

Pomaly pečené BBQ rebierka na whiskey

Náročnosť: Stredná

Čas prípravy: 240 minút



Rebierka pečieme v trúbe zakryté na 130 stupňoch cca 2,5 až 3 hodinky. Je potrebné ich podliať približne 2 až 3dcl vody. Ak máme rebierka dostatočne mäkké, trúbu vypeckujeme na 200 stupňov a potreme ich pripravenou glazúrou.⁣

Na glazúru potrebujeme BBQ omáčkou, do ktorej pridáme med alebo cukor a odvážny kludne pridajte aj trošku whiskey. Chuť rebierok nabere úplne inú dimenziu. Rebierka potrieme glazúrou a dáme zapiecť približne 10 – 15 minút. Rebierka sledujeme a dávame pozor aby sa nám nepripiekli! 

Dobrú chuť!

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram