Postup:
Strany bôčiku zarovnáme tak aby sme docieli tvar obdĺžnika, potom vrchnú mäsovú časť začneme rezať z jednej strany a roztiahneme ho tak aby ho bolo možné zrolovať. Následne vrchnu časť jemne narežeme dialgonálne aby nám vznikla mriežka (lepšie sa vstrebaju chute do mäsa). Bôčik otočíme a stiahneme celý pás kože cca 5 cm široký tak aby sme kožu nemali vo vnútornej časti.
Následne opražíme pistácie tak aby nám chytili farbu a nakrájame ich na drobno. Tymián, rozmarín a cesnak taktiež nakrájame na drobno. Bôčik okoreníme, osolíme, potrieme horčicou, pridáme nakrájané bylinky a pistácie. Bôčik zrolujeme na pevno a previažeme špagátom, prípadne ak špagát nemáme prepichneme ihlicami. Následne pečieme bôčik cca 3 hodiny na 140 stupňov (teplota vo vnútri by mala dosiahnuť 85 stupňov). Nakoniec ešte zapečieme kožu do chrumkava ešte cca 10 min na 200 stupňov.
Dobrú chuť!