FOOD TRUCK - Farm House

Online nákup

FOOD TRUCK



Čaute Farmhousáci! 

Možno niektorí z vás už niečo postrehli, iní možno nie. Prichystali sme si pre Vás, našich verných zákazníkov, poriadne veľké a chutné prekvapenie! 

Tak ako asi všetci na svete, aj my milujeme všetky druhy jedla a predovšetkým mäska. Milujeme ho na rôzne spôsoby, s rôznymi prílohami, omáčkami a so všetkým čo k tomu patrí. Hlavne nech je všetkého dosť! 

V letnej sezóne si zvykneme urobiť sem tam nejakú BBQ party. Práve pri jedení domáceho burgra u nás na záhrade sa nám vnukol super nápad. 

Tušíte už, čo sa to tu na Vás chystá? 

Správne! Pomaly, ale isto rozbiehame náš LEGENDARY FARM HOUSE FOOD TRUCK! Prvotne sme si týmto plánom neboli na 100% istí, no váš záujem o naše produkty nás presvedčil o tom, že chceme k Vám byť zase o krok bližšie. V našom pojazdnom food trucku vám nachystáme samé dobroty, od cigánskej, cez burger až k božským steakom! Naše suroviny budú domáce a výlučne zo slovenského trhu. K dobrému jedlu patrí aj poriadne vychladené pivko, ktoré samozrejme tiež nebude chýbať. Práve preto sme sa spojili s našimi kámošmi z Draft Craftu. Zabezpečia nám, ale aj vám pitný režim. 

A viete, čo je na tom všetkom najlepšie? Môžeme byť úplne všade! Jeden víkend na pezinskom vinobraní a druhý víkend na hip-hop žije. Z tohto sa my tešíme najviac, že vám budeme k dispozícií takmer stále. 

Samozrejme, čaká nás dlhá jazda, ale veríme tomu, že s pomocou a podporou našich milých zákazníkov nám to pôjde omnoho lepšie. Nezabúdajte nato, že vy ste naším pánom, a preto sa budeme snažiť zlepšovať sa a prispôsobovať sa vašim chutiam. 

Bude to veľké, ba priam obrovské a my sa toho už nevieme dočkať.  

Priložená foto je zatiaľ len ilustračná, no sklamaní zaručene neostanete, to vám sľubujeme! Budeme originálni a jedineční. Tak ako stále. Stay tuned! 

Sledujte nás na facebooku a instagrame, aby ste boli medzi prvými, ktorí sa dozvedia novinky z nášho Farm House sveta. 

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram