Steak si osušíme, rozpálime si panvicu s maslom. Poriadne ho osolíme a pridáme chili omáčku, necháme 5 minúť marinovať̌. Do prepáleného masla pridáme steak, sprudka opečieme z oboch strán a prelievame ho prepáleným maslom. Potom ho presunieme do rúry predhriatej na180 stupňov na približne 4 minútky. Nakrájanú mrkvu uvaríme v osolenej vode, rovnako tak aj petržlen. Keď je petržlen hotový, tak si rozpálime panvicu s maslom, pridáme uvarený petržlen a 1 ks mrkvy, orestujeme a osolíme. Keď je nakrájaná mrkva uvarená, rozmixujeme ju na hladké pyré ochutíme soľou, datľovým sirupom a citrónovou šťavou. Chlieb si natrháne na menšie časti, rozohrejeme panvicu pridáme cukor, soľ, ocot necháme skaramelizovať, pridáme maslo a chlieb z oboch strán opražíme do zlata.
Servírovanie: Steak vyrežeme z kosti, pyré dáme na tanier s opečenou mrkvou a kúskami petržlenom, pridáme opečený chlieb, steak si nakrájame na tenké plátky a dozdobíme bylinkami.