Pštrosie mäsko s domácimi gnocchi - Farm House

Online nákup

Pštrosie mäsko s domácimi gnocchi

Náročnosť: Nízka

Čas prípravy: 30 minút


Ingrediencie

- Pštrosie mäsko
- Olivový olej, korenie carne asada
- 1kg zemiaky
- 200g hladká múka
- 2 žĺtka
- Soľ, maslo, olivový olej
- Smotana na šľahanie, syr v črievku



Pštrosie mäsko namarinujeme v marináde, stačí vám kvalitný olivový olej a korenie carne asada. Následne si rozpálime panvicu a pštrosie mäsko na nej opečieme približne 6 minút a mäsko necháme ešte pár minút (cca 10) oddychovať̌.

Domáce ňoky si pripravíte veľmi jednoducho. Budeme potrebovať̌ 1kg uvarených zemiakov. Zemiaky ošúpeme, pridáme 200g hladkej múky, soľ, 2 žĺtka, maslo a olivový olej. Dobre si vypracujte cesto, ak sa vám lepí pridajte ešte múku. Ak máte cesto hotové, narežte ho na malé ňoky a varte v osolenej vode, ak budú uvarené, vyplávajú na povrch.

Na záver rýchla syrová omáčka- stačí vám smotana na šľahanie a syr karička!

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram