Hamburger G8 - Farm House

Online nákup

Hamburger G8

Náročnosť: Nízka

Čas prípravy: 40 minút


Ingrediencie

- 1 ks Domáca brioška
- 80 g Domáci šalát "coleslaw" (my sme použili červenú kapustu)
- 1 ks Biela cibuľa
- 230 g Hladká múka
- Soľ, bylinky, korenie
- 200 ml Slnečnicový olej
- 250 g Hovädzie plece
- Domáca mayo
- Fazuľový kečup
- Estragónová horčica
- Maslo
- Chilli manufaktúra



Pomleté mäso osolíme a okoreníme, pridáme chilli a ogrilujeme nasucho. Briošku si opečieme na prepálenom masle. Cibuľu si očistíme, nakrájame, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a vysmažíme na oleji. 

Servírovanie: Na briošku dáme mäso, cibuľku. Potom mayo, ketchup a horčicu. Následne bylinky, “coleslaw” a môžeme prikryť druhou časťou briošky.

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram