Bravčová panenka s bryndzovými knedlíkami - Farm House

Online nákup

Bravčová panenka s bryndzovými knedlíkami

Náročnosť: Vysoká

Čas prípravy: 90 minút


Ingrediencie

- 600g zemiakov
- 300g polohrubá muka
- Bravčová panenka
- Olivový olej
- Čierne korenie, soľ, sušený cesnak
- 250g bryndza
- 100g kyslá smotana
- Cibuľa, slanina
- Med



Spravíme cesto na knedlíčky a vymodelujeme menšie guličky, ktoré dáme do vriacej osolenej vody. Keď nám vyplávajú hore sú hotové.  

Panenku potrieme olivovým olejom, nakoreníme čiernym korením, soľou, granulovaným cesnakom a opečieme na rozpálenej panvici z každej strany minútku, aby sa nám stiahla a dáme na približne 25min do predhriatej rúry na 180 stupňov upiecť.

Knedlíčky si zmiešame s bryndzou a kyslou smotanou.

Na panvici restujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a slaninku, po chvíľke pridáme 2 malé lyžičky medu, aby sa nám to pekne skaramelizovalo. 

Dajte nám follow na Instagrame

Zobraziť Instagram